BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

BRTIN – ČUDODELNA PALICA

Hiter predogled

Ime v slovenskem prastarem jeziku pomeni VRTETI JO – PALICO – BOŽJE VRTENJE ... Brtin je imel le gospodar hiše, ki ga je vedno hranil nad vrati izbe. Izdelan je bil iz nagnojevega lesa, da bi trajal večno, ker ta les sploh ne zgnije. Brtin ima tri REŽE in na koncih obliko TRIKOTNIKA, TRIGLAVA, ki se zapiše v kulturo ESTE: TRIBOŽJAT in TRIMOŽIAT, v krščanstvu: BOG OČE, SIN in SVETI DUH.

V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

73,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

BRTIN – ČUDODELNA PALICA
(d = 48 cm, ø = 3 cm, les nagnoj, akacija)

Ime v slovenskem prastarem jeziku pomeni VRTETI JO – PALICO – BOŽJE VRTENJE ... Brtin je imel le gospodar hiše, ki ga je vedno hranil nad vrati izbe. Izdelan je bil iz nagnojevega lesa, da bi trajal večno, ker ta les sploh ne zgnije.
Brtin ima tri REŽE in na koncih obliko TRIKOTNIKA, TRIGLAVA, ki se zapiše v kulturo ESTE: TRIBOŽJAT in TRIMOŽIAT, v krščanstvu: BOG OČE, SIN in SVETI DUH.
Trikotno obliko najdemo v Mojstrani, Jeruzalemu, Egiptu, v piramidah. V pikico v Brtinu je dodan avatarski SAI BABIN VHIBUTHI, ki ima lastnost pretakanja energije, ki jo prosto oko ne vidi - pranska energija! 

Naši predniki so takšne palice uporabljali za različna opravila v kmečki kulturi. Z vrtenjem palice se energija poveča in se lahko zgodi čudežna rešitev ...  Na enak način so pomagali tudi bolnikom ali ženski, ki ni mogla zanositi. Brtin pa je skrbel tudi za plodnost polj in semen. Zaradi vsega tega ne preseneča, da so ga imeli za čudežno palico.
Če uporabimo lastno čisto energijo iz srca - se zgodi in deluje … POIZKUSITI JE TREBA: ČLOVEK JE BOŽANSKO BITJE!

IZDELEK JE ROČNO DELO!