BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

Dostava

DOSTAVA BLAGA IN STROŠKI POŠTNINE

Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Blago vam lahko dostavimo z dostavno službo, lahko pa ga prevzamete na sedežu naše trgovine (pri naročanju navedite lastni prevzem v Galeriji Miren) v odpiralnem času trgovine.

Blago naročeno v spletni trgovini http://trgovina.oskarkogoj.com, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan oziroma v roku treh dni, oziroma vas bomo o dostavi pisno obvestili. V primeru, da ste morda naročili blago, ki je ravno pošlo ali ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktov. Vsi izdelki so ročno mojstrsko delo, zato je dobavni rok tudi od 30 do 60 dni v kolikor izdelki niso na zalogi.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan v dopoldanskih urah, če je bilo naročilo oddano do 14. ure. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši enoti Pošte Slovenije.

Stroški dostave po Sloveniji so 6,90 eur z že vključenim DDV-jem.

Za dostavo s Hitro pošto nas prosim kontaktirajte, ker je predmet posebne ponudbe!

Pri nakupu nad 200,00 eur je dostava po Sloveniji brezplačna, vendar ne vključuje Hitre pošte.

Pošiljka se pošilja s pazljivejšim ravnanjem, zato je blago pri pošiljanju varno!

Pri prevzemu odkupne pošiljke si Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku (od 98,00 eur je 1,05 evra, od 98,00 – 501,00 eur je 1,07%, nad 501,00 eur pa 5,36eur), strošek provizije poravnate direktno dostavljavcu Pošte Slovenije.

Če v primeru dostave blaga ugotovite, da je prišlo do loma pri pošiljki nas morate takoj obvestiti - še isti dan, oziroma najkasneje v roku treh dni. Kupec mora sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo enoto Pošte Slovenije v enakem stanju, kot ga je prejel ter izpolni zapisnik o poškodovani pošiljki.

Pišite nam na elektronski naslov info@oskarkogoj.com ali nas pokličite na telefonsko številko 05 39 54200. Kopijo zapisnika o poškodovani pošiljki, kopijo računa ter vaše podatke nam pošljite na naslov podjetja. Poškodovano blago vam bomo brez stroškov zamenjali v najkrajšem možnem času! Navedenega roka se morate držati sicer vam reklamacije ne bomo upoštevali.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.