BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

KOLEKCIJA GLO-GLO

Hiter predogled

V spominih Carla Goldonija, znanega beneškega komediografa, objavljenih leta 1787 v Parizu, je opisan poseben kozarec GLOGLO. Leta 1726 je bil Goldoni gost Francesca Lanthierija v znamenitem dvorcu Zemono pri Vipavi in je prvič pil iz GLOGLO-ja. Navdušen je bil nad strojem iz stekla (»la macchina del vetro«), iz katerega je pil znameniti ZELÉN ... Iz te slovenske kulturne dediščine so razviti posebni kozarci, ki vsebujejo podobno karakteristiko z inovacijo: združitev vzhodne in zahodne civilizacije. V kozarce in vazico je dodana subtilna oblika lingama ali eliptične oblike, ki v pretakanju plemenitega vina omogoča vdihovanje in izdihovanje elementov kvarka oziroma najmanjših delcev iz nanotehnologije in kvantne fizike po naravnem procesu.
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

54,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

KOLEKCIJA GLO-GLO
(v = 25 cm, vaza, kristalin)

V spominih Carla Goldonija, znanega beneškega komediografa, objavljenih leta 1787 v Parizu, je opisan poseben kozarec GLOGLO. Leta 1726 je bil Goldoni gost Francesca Lanthierija v znamenitem dvorcu Zemono pri Vipavi in je prvič pil iz GLOGLO-ja. Navdušen je bil nad strojem iz stekla (»la macchina del vetro«), iz katerega je pil znameniti ZELÉN ...
Iz te slovenske kulturne dediščine so razviti posebni kozarci, ki vsebujejo podobno karakteristiko z inovacijo: združitev vzhodne in zahodne civilizacije. V kozarce in vazico je dodana subtilna oblika lingama ali eliptične oblike, ki v pretakanju plemenitega vina omogoča vdihovanje in izdihovanje elementov kvarka oziroma najmanjših delcev iz nanotehnologije in kvantne fizike po naravnem procesu.
Vino ali voda se oplemeniti in obogati z novimi vibracijami ter ustvarja plemenitejši okus in zdravilno moč. Vazica pa pridobi z vodo kozmični spomin in ohranja rožo v vodi svežo veliko dlje kot običajno.

IZDELEK JE ROČNO DELO!