BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

KOZAREC ZLATA PIKA

Hiter predogled

Zlata “pika” je najpopolnejša kreacija na Zemlji, saj v kulturi prastarih narodov pomeni Bog. Pečat simbolizira “Boga, kroglo, zlato piko. Pika je ena, ena je stvarnik. To pomeni vzpon, življenje, spoznanje in samozavedanje”. Zlata nitka – valovnica pomeni, da je življenje sveto. Zavedajmo se ga! Valovnica je energijska črta, ki med drugim v osmici osvobaja in odvezuje energije od vezanosti na karkoli ali kogarkoli. Ta duhovni proces je povezan s človeško subtilno energijo, ki jo spoznavamo v sebi do neskončnosti. Je simbol energije in sporočilo o vzrokih in posledicah v življenju. Svetloba valovnice je energija, primerna za meditacijo in povezavo z duhovnostjo, z Bogom.

V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
OPOZORILO: 2 KOZARCA Z VINOM V DARILNI EMB. (KOZARCA NA SLIKI STA SIMBOLIČNA)

* Obvezna polja

78,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

KOZAREC ZLATA PIKA
(vino – v = 24 cm, kristalin, kristalno steklo brez vsebnosti svinca, pozlata (18 karatno zlato))

Zlata “pika” je najpopolnejša kreacija na Zemlji, saj v kulturi prastarih narodov pomeni Bog. Pečat simbolizira “Boga, kroglo, zlato piko. Pika je ena, ena je stvarnik. To pomeni vzpon, življenje, spoznanje in samozavedanje”.
Zlata nitka – valovnica pomeni, da je življenje sveto. Zavedajmo se ga! Valovnica je energijska črta, ki med drugim v osmici osvobaja in odvezuje energije od vezanosti na karkoli ali kogarkoli. Ta duhovni proces je povezan s človeško subtilno energijo, ki jo spoznavamo v sebi do neskončnosti. Je simbol energije in sporočilo o vzrokih in posledicah v življenju. Svetloba valovnice je energija, primerna za meditacijo in povezavo z duhovnostjo, z Bogom. Valovnica je tudi črta valovanja ljubezni, če seveda vtkemo lastno ljubezensko energijo in se po njej ravnamo. Zato je vertikalna valovnica na videz črta rasti do visoke podzavesti, do božje energije – Akaše, kozmične, čiste ljubezni. Če si zamislimo valovito črto v vertikali, ki nosi naše duhovno sporočilo v nebo ljubezni, postanemo ljubezen. “Kdor misli o ljubezni, deluje v ljubezni, postane ljubezen!”
Lahko rečemo, da čaša predstavlja rajsko življenje in spoj z božanskim, ki je v nas.

IZDELEK JE ROČNO DELO!