BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

KOZMIČNA POSODA

Hiter predogled

Kozmična posoda je oblikovana po dolgih raziskovanjih zakonitosti čiste oblike in čiste energije iz zakladnice sporočil antičnih kultur civilizacij sveta. Skrivnost oblike po Vedanti so elipsoidne oblike kanelur, ki širijo po prostoru subtilne vibracije, ki jih ne more videti človeško oko, a vseeno obstajajo in valovi presegajo zaprt prostor ter segajo do samih meja vesolja, tako kot izrečena molitev OMA ... To je dah subtilnih energij, iz katerih je vse in se tudi vse vrača; to je kozmično »jajce – elipsoidni lingam«! 
Oblika in zlato nas zdravita, krepita samozavest in nas zapeljeta v polje božanskosti. Zlati lingam ali zlato vibrirajoče sonce predstavlja tudi našo avro, božanski sijaj, ki pripada slehernemu človeku.

V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

129,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

KOZMIČNA POSODA
Posoda s pokrovom (ø = 13 cm, v = 14 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura)

Lahko jo uporabljamo za sladkor, kavo, čaj, zelišča, čokolatine, domače piškotke, skrivnosti, dekoracijo v vašem domu ...

Kozmična posoda je oblikovana po dolgih raziskovanjih zakonitosti čiste oblike in čiste energije iz zakladnice sporočil antičnih kultur civilizacij sveta.
Skrivnost oblike po Vedanti so elipsoidne oblike kanelur, ki širijo po prostoru subtilne vibracije, ki jih ne more videti človeško oko, a vseeno obstajajo in valovi presegajo zaprt prostor ter segajo do samih meja vesolja, tako kot izrečena molitev OMA ... To je dah subtilnih energij, iz katerih je vse in se tudi vse vrača; to je kozmično »jajce – elipsoidni lingam«!
Oblika in zlato nas zdravita, krepita samozavest in nas zapeljeta v polje božanskosti.
Zlati lingam ali zlato vibrirajoče sonce predstavlja tudi našo avro, božanski sijaj, ki pripada slehernemu človeku.

IZDELEK JE ROČNO DELO!