BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

ROČNO OGLEDALO DIOKLECIJAN

Hiter predogled

Staro ročno ogledalo, ki je bilo najdeno v Splitu v Dioklecijanovi palači, izkazuje etnografsko vrednost. Kogojevo ogledalo se približuje tej obliki, saj je oblikovano v čisti elipsi. Simbolno spominja na praobliko kreacije, na jajce, iz katerega vse izhaja in na brezčasno kulturno dediščino Dalmacije. Ogledalo ima zdravilno moč in spada v Energy Design.

V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

140,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

ROČNO OGLEDALO DIOKLECIJAN
(41 cm x 15 cm, orehov les, ogledalo ali ogledalo s pozlato s 23 karatnim zlatom)

Staro ročno ogledalo, ki je bilo najdeno v Splitu v Dioklecijanovi palači, izkazuje etnografsko vrednost. Kogojevo ogledalo se približuje tej obliki, saj je oblikovano v čisti elipsi. Simbolno spominja na praobliko kreacije, na jajce, iz katerega vse izhaja in na brezčasno kulturno dediščino Dalmacije. Ogledalo ima zdravilno moč in spada v Energy Design. Je iz plemenitega orehovega lesa, ročno pozlačeno po stari beneški tradiciji s 23-karatnim zlatom, ki daje ogledalu še večjo božansko energijo, saj odseva plemenitost stare kulture zlatenja.
Leta 2003 je bila v Splitu v Dioklecijanovi palači Kogojeva razstava 60-ih umetnin, ki jih je poklonil kot stalno zbirko mestu Split. Leta 2005 pa je bil ob 1700. obletnici Dioklecijanove palače umetniško oblikovan in postavljen DIOKLECIJANOV SARKOFAG iz dragocenega braškega kamna “rasotica”.
 

IZDELEK JE ROČNO DELO!