BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

ENERGETSKA SVEČA »ZLATO SRCE«

Hiter predogled

Energetska sveča »ZLATO SRCE« je sodobno oblikovana, sestavljena iz dveh oblik: »LINGAMA« ali kozmičnega jajca, ki sta postavljeni drugo proti drugemu, da tvorita obliko srca. Leva oblika predstavlja simbol človeškega srca, desna oblika pa simbol božjega srca ali srca Jezusa Kristusa. Ti dve simbolni obliki se morata iz dvojine združiti v ENOST; ko človek doseže to ENOST (1), doseže Boga, ki ga imenujemo tudi ljubezen. Simbolika je poučna in je razodetje človeške skrivnosti.

Osnova za izdelavo energetske sveče »ZLATO SRCE« so eterična olja, ki se nahajajo v čebeljem vosku, in drugi minerali, ki jih čebela zbira od cvetlice do cvetlice za nas. Družina PERGER je za svečo »ZLATO SRCE« po naravni destilaciji naredila eterično olje – medeni parfum, ki je edinstven v svetu. Za liter medenega parfuma so potrebovali kar 800 kg prvovrstnega slovenskega medu. Kranjska čebela je znamenita APIS MELIFICA CARNICA. Znamenita je zato, ker zbira čebelji prah na mediteranskem in kontinentalnem geografskem prostoru od Alp do Jadrana, ki je izjemen po eteričnih oljih in zdravilnih sestavinah.

V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

55,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

ENERGETSKA SVEČA »ZLATO SRCE«
(11 cm x 7,5 cm x 4,5 cm, naravni čebelji vosek, plavajoča sveča)

Energetska sveča »ZLATO SRCE« je sodobno oblikovana, sestavljena iz dveh oblik: »LINGAMA« ali kozmičnega jajca, ki sta postavljeni drugo proti drugemu, da tvorita obliko srca. Leva oblika predstavlja simbol človeškega srca, desna oblika pa simbol božjega srca ali srca Jezusa Kristusa. Ti dve simbolni obliki se morata iz dvojine združiti v ENOST; ko človek doseže to ENOST (1), doseže Boga, ki ga imenujemo tudi ljubezen.
Simbolika je poučna in je razodetje človeške skrivnosti.

Osnova za izdelavo energetske sveče »ZLATO SRCE« so eterična olja, ki se nahajajo v čebeljem vosku, in drugi minerali, ki jih čebela zbira od cvetlice do cvetlice za nas. Družina PERGER je za svečo »ZLATO SRCE« po naravni destilaciji naredila eterično olje – medeni parfum, ki je edinstven v svetu. Za liter medenega parfuma so potrebovali kar 800 kg prvovrstnega slovenskega medu. Kranjska čebela je znamenita APIS MELIFICA CARNICA. Znamenita je zato, ker zbira čebelji prah na mediteranskem in kontinentalnem geografskem prostoru od Alp do Jadrana, ki je izjemen po eteričnih oljih in zdravilnih sestavinah. Energetska sveča »ZLATO SRCE« je izdelana iz naravnega čebeljega voska prav teh čebel, ki s to posebno obliko lahko plava na vodi in vibrira v vaš bivalni prostor in s to vibracijo oddaja eterična olja, ki so v naravnem vosku. Uporaba energetske sveče je znanje o čiščenju prostora za boljše počutje človeka, ki želi duhovno dvigniti svoje telo in svojo dušo k božanskemu spoznanju skozi meditacijo do popolne sreče.

Z zlatim srcem se odpira novo »ZLATO OBDOBJE« na planetu Zemlja, ki bo na vseh področjih rodilo temeljno novost, temeljno novo renesanso in umetnost, zdravo življenje ... Zlato obdobje je na pragu novih spoznanj, nove zlate civilizacije s simbolom ... ZLATO SRCE

Lectarstvo je zelo redka ohranjena umetnostna obrt, ki se posveča tudi svečarstvu. Energetska sveča »ZLATO SRCE« je bila izdelana v delavnicah edinega evropskega medičarja in svečarja s tradicijo iz leta 1757, tradicijo družine PERGER iz Slovenj Gradca.

Kdor ne ljubi ljubezni, potuje s težavo.

IZDELEK JE ROČNO DELO!