BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

GRAFIKA "LIPICANEC V OBLEKI"

Hiter predogled

V sodelovanju s priznanim italijanskim slikarjem Sergiem Pausigom je Kogojev Lipicanec pridobil na lepoti, plemenitosti in vrednoti. Predstavljamo vam dve novi vrhunski grafiki, na katerih je umetnik in slikar Sergio Pausig oplemenitil podobo Kogojevega Lipicanca. Klasicizem, v čistih belinah, ki ga Kogoj vnaša v svoje bizantinske zlatnine, je sprostitev. Pausig opravi ostalo … Njegove slike so popolne, ne samo mesenih rastlin, tudi sanjskih živali, ki se v tej vegetaciji utapljajo. Na Kogojeve beline so položene, kot nežna prevleka, ena nad drugo, mladeniško čustvo pastelnih barv.
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

280,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

GRAFIKI "LIPICANEC V OBLEKI"
(46 cm x 36 cm, leseni globoki okvir s steklom)

V sodelovanju s priznanim italijanskim slikarjem Sergiem Pausigom je Kogojev Lipicanec pridobil na lepoti, plemenitosti in vrednoti.
Predstavljamo vam dve novi vrhunski grafiki, na katerih je umetnik in slikar Sergio Pausig oplemenitil podobo Kogojevega Lipicanca.

Klasicizem, v čistih belinah, ki ga Kogoj vnaša v svoje bizantinske zlatnine, je sprostitev. Pausig opravi ostalo … Njegove slike so popolne, ne samo mesenih rastlin, tudi sanjskih živali, ki se v tej vegetaciji utapljajo. Na Kogojeve beline so položene, kot nežna prevleka, ena nad drugo, mladeniško čustvo pastelnih barv.

IZDELEK JE ROČNO DELO!