BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

ČAROBNA KOLEKCIJA – KOMPLET

Hiter predogled

Posodica JIN in JANG, ALFA in OMEGA, SHIVA, SHAKTI, MOŠKI, ŽENSKA ... Krožnik KROG in PIKA. Krog simbolizira INKARNACIJE, je tudi KOLO ŽIVLJENJA, a vendar je pika, ki simbolizira število ena – ENA = BOG. Prepletanje oblik zgoraj in spodaj, posodice in krožnika pomeni božanskost, in sicer čarobne igre človeka v univerzumu, kot najvišje oblike človeške transcendence; pomeni tudi človeški kozmični vzpon in padec v civilizacijah, a vse skupaj vodi k spoznavanju, iskanju samega sebe, k večnemu jazu, k večni, čisti enosti ali LJUBEZNI. Tako naj bi ta čarobna kolekcija uvajala zavestno ali podzavestno v to božansko IGRO človeškega bitja.
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

80,00 €

Opis izdelka

ČAROBNA KOLEKCIJA – KOMPLET
(keramika, raznovrstne glazure)
Posodica – ø = 9,5 cm, v = 5,5 cm
Krožnik – ø = 21 cm, v = 1,5 cm


Skodelica JIN in JANG, ALFA in OMEGA, SHIVA, SHAKTI, MOŠKI, ŽENSKA ...

Krožnik KROG in PIKA. Krog simbolizira INKARNACIJE, je tudi KOLO ŽIVLJENJA, a vendar je pika, ki simbolizira število ena – ENA = BOG.
Prepletanje oblik zgoraj in spodaj, skodelice in krožnika pomeni božanskost, in sicer čarobne igre človeka v univerzumu, kot najvišje oblike človeške transcendence; pomeni tudi človeški kozmični vzpon in padec v civilizacijah, a vse skupaj vodi k spoznavanju, iskanju samega sebe, k večnemu jazu, k večni, čisti enosti ali LJUBEZNI.
Tako naj bi ta čarobna kolekcija uvajala zavestno ali podzavestno v to božansko IGRO človeškega bitja. Čarobno skodelico in čarobni krožnik lahko uporabljamo bodisi kot vsestransko celoto bodisi pri posameznem obrednem pitju ali pri slavnostni pokušini domačih dobrot.

IZDELEK JE ROČNO DELO!