BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

POSODICA ENERGIJA "PRANA"

Hiter predogled

Posodica je oblikovana po spoznanju in eksperimentiranju z mislijo, besedo, dejanjem ... Petdesetletne izkušnje in raziskave civilizacij HIPERBOREJE, TOLTEKOV, EGIPTA, STARE INDIJE, VED so me pripeljale do “DEVIN DESIGNA”. Skrivnost oblike je kot skrivnost VERE. Skrivnost ENERGIJE ... V tej obliki se koncentrira energija PRANA! Beseda pomeni spoznanje o Bogu RA, Bog RA je “Solnce”, je energija svetlobe in energija Dobrega, je pranoterapevtska energija, je oblika spoznanja. To je prvi kozarec na svetu, ki sledi kozmičnim energijam, zato je Devin Design.
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

47,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

POSODICA ENERGIJA "PRANA"
(ø = 11 cm, v = 11 cm, kristalin, kristalno steklo brez vsebnosti svinca)


Posodica je oblikovana po spoznanju in eksperimentiranju z mislijo, besedo, dejanjem ...
Petdesetletne izkušnje in raziskave civilizacij HIPERBOREJE, TOLTEKOV, EGIPTA, STARE INDIJE, VED so me pripeljale do “DEVIN DESIGNA”. Skrivnost oblike je kot skrivnost VERE. Skrivnost ENERGIJE ...
V tej obliki se koncentrira energija PRANA! Beseda pomeni spoznanje o Bogu RA, Bog RA je “Solnce”, je energija svetlobe in energija Dobrega, je pranoterapevtska energija, je oblika spoznanja. To je prvi kozarec na svetu, ki sledi kozmičnim energijam, zato je Devin Design.

IZDELEK JE ROČNO DELO!