BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

Postopek naročila

ISKANJE IZDELKOV

Preko navigacije s kategorijami ali s pomočjo iskalnika poiščite želeni izdelek. Na strani z izdelkom izberite dodatne opcije, kot so glazure, velikost, količina ... in vpišite želeno količino izdelkov za naročilo. Izdelek dodajte v košarico s klikom na gumb “v košarico“. Na podoben način lahko dodate več izdelkov v košarico.

KOŠARICA

V košarici lahko spremenite količino naročenih izdelkov. Da bo sprememba upoštevana, kliknite gumb „preračunaj vrednost“. V kolikor izdelka ne želite naročiti, ga izbrišite s klikom na ikono „odstrani artikel“.
Če želite nadaljevati z nakupovanjem (izbrati še kakšen izdelek), kliknete gumb "nadaljujte z nakupi“ ali izberete kategorijo iz navigacije in nakupujete naprej. Vsebina košarice se bo ohranila. Če želite zaključiti nakup, kliknete na gumb "zaključi nakup".

BLAGAJNA

  1. BLAGAJNA naročilo lahko oddate z registracijo oz. prijavo v spletno trgovino „registrirajte se“ (obrazec vam omogoča, da si lahko ustvarite račun in so pri naslednjem naročilu vaši podatki že shranjeni) ali pa izberite možnost „naroči kot gost“. S klikom na gumb „naprej“ se premaknete na naslednji korak.
  2. PODATKI RAČUNA v tem koraku napišete informacije o naslovu plačnika – podatki računa. Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico. S klikom na gumb „naprej“ se premaknite na naslednji korak.
  3. NASLOV ZA DOSTAVO izberite informacije o naslovu dostave. „naprej“se premaknete na naslednji korak.
  4. NAČIN DOSTAVE s klikom „naprej“ se premaknete na naslednji korak. 
  5. NAČIN PLAČILA izberete opcijo, ki vam najbolj ustreza in s klikom “naprej“ se premaknete na naslednji korak.
  6. PREGLED NAROČILA v zadnjem koraku preglejte vaše naročilo, v obrazcu „komentar naročila“lahko vpišete vaše opombe, zahteve, ... in ga oddajte s klikom na gumb “zaključi naročilo“. Preko elektronske pošte boste prejeli obvestilo o opravljenem naročilu. Uporabnik je s prejetim elektronskim obvestilom seznanjen, da ga bomo pred odpošiljanjem naročila o predvidenem roku dostave naročenega blaga obvestili prek elektronske pošte.

MOJ RAČUN

Z brezplačno registracijo v spletno trgovino imate možnost pregleda preteklih naročil, dodajanje več naslovov plačnika ali za dostavo. V kolikor nakupa ne zaključite, se vam vsebina košarice ohrani do naslednje uporabe.