BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

Pravno obvestilo

Spletna trgovina http://trgovina.oskarkogoj.com je last GALERIJE OSKAR KOGOJ, ki jo upravlja Katjuša Kogoj Mužina s.p., Miren 125, 5291 Miren in si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu (registracija, naročilo, kontaktni obrazec ...), bodo uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni.

Besedila in fotografije objavljene na spletnem naslovu http://www.oskarkogoj.com in http://trgovina.oskarkogoj.com (v nadaljevanju spletno mesto) so last Galerije Oskar Kogoj, Katjuša Kogoj Mužina s.p., Miren 125, 5291 Miren in so brez pisnega dovoljenja prepovedane za prepisovanje in objavljanje za kakršnekoli namene. Vsebino je prepovedano razmnoževati ali kakorkoli razširjati. Dovoljeno je tiskanje informacij in gradiva z namenom ogledovanja, branja za nekomercialne namene ter izključno za osebne namene in domačo rabo. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drugi način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa iz naslova http://www.oskarkogoj.com in http://trgovina.oskarkogoj.com za katerekoli druge namene.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.