BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

AFRODITA, simbol lepote, ženskosti, dobrote, kreposti, večnega življenja ...

Hiter predogled

Afrodita – boginja čarobne lepote, dobrote, resnice in plodnosti. Filozofska osnova je univerzalni kult matere iz pradavnin do kretskih lepotic, boginj vsega stvarstva in do današnje sodobne ženske dobrote, lepote, kreposti, ki se ji moramo prikloniti, da bi rodila nov rod resnice, dobrote in lepote. Osnovnica male plastike ali skulpture je v obliki peščene ure, ki simbolizira večno kolo življenja, rojstva in smrti. Njegova rotacija in smisel reinkarnacije sta danes že znanstveno dokazana in potrjena od Poorna Avatarja dvajsetega stoletja – B. S. S. SAI BABE.

V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Možne različne barvne glazure, po povpraševanju!

* Obvezna polja

204,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

AFRODITA
Simbol lepote, ženskosti, dobrote, kreposti, večnega življenja ...
Mala skulptura (11 cm x 27 cm x 7 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura)

Afrodita – boginja čarobne lepote, dobrote, resnice in plodnosti. Filozofska osnova je univerzalni kult matere iz pradavnin do kretskih lepotic, boginj vsega stvarstva in do današnje sodobne ženske dobrote, lepote, kreposti, ki se ji moramo prikloniti, da bi rodila nov rod resnice, dobrote in lepote.
Osnovnica male plastike ali skulpture je v obliki peščene ure, ki simbolizira večno kolo življenja, rojstva in smrti. Njegova rotacija in smisel reinkarnacije sta danes že znanstveno dokazana in potrjena od Poorna Avatarja dvajsetega stoletja – B. S. S. SAI BABE.
Skulptura predstavlja skrivnostni preplet oblik, ki simbolizirajo razvoj človeške vrste, vse od kamnitega, rastlinskega in živalskega kraljestva do ženskega božanskega telesa.
“Dame v modrem” – lepotice iz Knososa (grška kultura) opominjajo, da je človek gojil duhovno in telesno kulturo že davno pred našo civilizacijo.
Torej mala plastika navdihuje smisel življenja, kulture žene, od pražene do Afrodite in zgodovinsko priznanih svetih mater: Sv. Marije, Sv. Ane, Sv. Site, Sv. Rade, Sv. Iswarame ...
Skulptura nosi sporočilo ljubezni. Posvečeno ljubljenim “Afroditam” N. K. T.
 

IZDELEK JE ROČNO DELO!