BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

LABOD NOEMI V NIHANJU – VISOK, simbol lepote, miline, preobrazbe, življenja ...

Hiter predogled

Labodja energija prikliče lepoto, milino, poetičnost in skladnost v naše življenje. Mala plastika v podobi novorojenega laboda, je simbol nedolžnosti, neomadeževanosti, simbol bele Rajske ptice ... Ker združuje dva elementa, vodo in zrak, je razumljen v mnogih kulturah kot ptica življenja. Podobno kot slovenski lipicanec, je tudi labod ob rojstvu črn oz. siv, kasneje pa postane bleščeče bel. Zato je tudi labod simbol preobrazbe. Rojstvo človeka je kot simbol bisera, ki leži v bisernici na dnu morja. Biser predstavlja Boga, ki ga iščemo, zato je naše življenje igra resnice. Ko najdemo Boga v sebi, najdemo biser – “belo Rajsko ptico”.
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

215,00 €

Opis izdelka

LABOD NOEMI V NIHANJU – VISOK
Simbol lepote, miline, preobrazbe, življenja ...
Mala skulptura (na kamnitem podstavku – d = 13 cm, v = od 100 do 110 cm, keramika, pozlata (18 karatno zlato), raznovrstne glazure)

Labodja energija prikliče lepoto, milino, poetičnost in skladnost v naše življenje.
Mala plastika v podobi novorojenega laboda, je simbol nedolžnosti, neomadeževanosti, simbol bele Rajske ptice ... Ker združuje dva elementa, vodo in zrak, je razumljen v mnogih kulturah kot ptica življenja.
Podobno kot slovenski lipicanec, je tudi labod ob rojstvu črn oz. siv, kasneje pa postane bleščeče bel. Zato je tudi labod simbol preobrazbe.
Rojstvo človeka je kot simbol bisera, ki leži v bisernici na dnu morja. Biser predstavlja Boga, ki ga iščemo, zato je naše življenje igra resnice. Ko najdemo Boga v sebi, najdemo biser – “belo Rajsko ptico”.
 
IZDELEK JE ROČNO DELO!