BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

PLEMENITA MUCA ELA, simbol trdoživosti, neodvisnosti, sreče, bogastva, dobrega počutja ...

Hiter predogled

Mačke simbolizirajo trdoživost, zdravo radovednost, neodvisnost, premetenost, nepredvidljivost. Mačka velja za najbolj skrivnostno in mistično žival, saj s svojim “osmim čutom” zazna žarčenje, zemeljska magnetna polja, zračni tlak in spremembe vremena. Odziva se na sonce in luno. Mačka je na Kitajskem simbol za srečo, dobro počutje in bogastvo.
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Možne različne barvne glazure, po povpraševanju!

* Obvezna polja

221,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

PLEMENITA MUCA ELA
Simbol trdoživosti, neodvisnosti, sreče, bogastva, dobrega počutja ...
Mala skulptura (23 cm x 18,5 cm x 8 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura) 

Mačke simbolizirajo trdoživost, zdravo radovednost, neodvisnost, premetenost, nepredvidljivost.
Mačka velja za najbolj skrivnostno in mistično žival, saj s svojim “osmim čutom” zazna žarčenje, zemeljska magnetna polja, zračni tlak in spremembe vremena. Odziva se na sonce in luno. Mačka je na Kitajskem simbol za srečo, dobro počutje in bogastvo. Na Japonskem častijo maneki-neko, mačko z dvignjeno tačko, ki prinaša srečo in denar. V starem Egiptu so mačko oboževali celo kot božanstvo.
Muca Ela je oblikovana po pasmi Russian Blue (Ruska modra mačka). Njen rep spominja na palico kralja RAME. Oblika sledi načelu energetskega kroga, iz katerega vse nastane; vse je iz niča in nič je vse 0=0.
Ime ELA pomeni plemenitost. Ker se je utrnila zvezdica Ela v naši družini, vsem EVAM in ELAM posvečamo to sveto živalco!

IZDELEK JE ROČNO DELO!