BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

SOVA ATHENE, simbol modrosti, znanja, knjige, skrivnosti ...

Hiter predogled

Sova Athene je rod sov, ki pripadajo družini pravih sov. Posebnost sovic je, da so majhne in imajo rumene oči. Simbol sove je za Slovence simbol knjige, znanja in modrosti. Sova je tudi simbol noči. Povezuje energijo in moč nezavednega, duhovno energijo človeka, meseca, moč vodne in rastlinske energije, ki je v vsakem človeku kot latentni izvir nesmrtnosti in kot iskra božanskega ognja. Čuk je v slovenski kulturi znamenje za nastanek živalskega kraljestva. Zaradi svojega skovikanja ali čukanja dobi ime čuk. Čuk naznanja nekaj duhovnega, nekaj skritega in nekaj, kar je povezano s skrivnostjo in znanjem. Želel bi, da bi se ta simbol, ki je tako intimno slovenski kot tudi svetovni, udejanil kot znak razvoja znanja in duha.
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

86,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

SOVA ATHENE
Simbol modrosti, znanja, knjige, skrivnosti ...
Mala skulptura (7 cm x 13 cm x 6 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura)
 
Sova Athene je rod sov, ki pripadajo družini pravih sov. Posebnost sovic je, da so majhne in imajo rumene oči.
Simbol sove je za Slovence simbol knjige, znanja in modrosti. Sova je tudi simbol noči. Povezuje energijo in moč nezavednega, duhovno energijo človeka, meseca, moč vodne in rastlinske energije, ki je v vsakem človeku kot latentni izvir nesmrtnosti in kot iskra božanskega ognja.
Čuk je v slovenski kulturi znamenje za nastanek živalskega kraljestva. Zaradi svojega skovikanja ali čukanja dobi ime čuk. Čuk naznanja nekaj duhovnega, nekaj skritega in nekaj, kar je povezano s skrivnostjo in znanjem.
Želel bi, da bi se ta simbol, ki je tako intimno slovenski kot tudi svetovni, udejanil kot znak razvoja znanja in duha.

IZDELEK JE ROČNO DELO!