BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 200€
VSI IZDELKI SO IZDELANI ROČNO
POZLATA JE IZ 18 KARATNEGA ZLATA

KOZAREC BAKH

Hiter predogled

VODA je vir življenja in zdravja! Človek izhaja iz vode in se iz nje rodi. Pričujoči kozarec za vodo je nastajal z raziskavami energij, pranske energije in posebne oblike. Oblika lingama notranjosti kozarca vzpostavlja kroženje pranske energije, tako da se voda zaradi kozmičnega spomina oplemeniti s pozitivnimi vibracijami – voda postane zdravilna. Izdelali so ga steklarski mojstri Steklarne Rogaška, ene izmed največjih tovarn ročno pihanega stekla na svetu. Razširjena kolekcija je oblikovana z namenom, da omogoča pravilno degustacijo različnih pijač: penine, belega in rdečega vina, žganja … Imenuje se po starorimskem bogu vina.

V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.

* Obvezna polja

22,00 €

Več pogledov

Opis izdelka

KOZAREC BAKH
(voda, sok, viski, v = 10 cm, kristalin, kristalno steklo brez vsebnosti svinca)

VODA je vir življenja in zdravja! Človek izhaja iz vode in se iz nje rodi.
Pričujoči kozarec za vodo je nastajal z raziskavami energij, pranske energije in posebne oblike.
Oblika lingama notranjosti kozarca vzpostavlja kroženje pranske energije, tako da se voda zaradi kozmičnega spomina oplemeniti s pozitivnimi vibracijami – voda postane zdravilna.
Kozarec je namenjen tudi za sok, viski ... Izdelali so ga steklarski mojstri Steklarne Rogaška, ene izmed največjih tovarn ročno pihanega stekla na svetu. Imenuje se po starorimskem bogu vina.

IZDELEK JE ROČNO DELO!